Η TOP ELECTRONIC COMPONENTS A.E. ιδρύθηκε το 1993, συνεχίζοντας τις δραστηριότητες των βασικών μετόχων της, με τις επωνυμίες Π.Τουμπής & ΣΙΑ ΟΕ, Ι.Πούλος & ΣΙΑ ΟΕ και Α. Τσαγκογέωργας & ΣΙΑ ΟΕ, που προυπήρχαν στην ελληνική αγορά απο το 1973.

Οι δραστηριότητες αυτές περιλαμβάνουν την εισαγωγή και εμπορία ηλεκτρονικών, ηλεκτρολογικών και ηλεκτροβιομηχανικών ειδών καθώς και τηλεπικοινωνιακού υλικού τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια η Top Electronic Components A.E. δραστηριοποιείται έντονα και στον τομέα της πληροφορικής, εισάγοντας και διανέμοντας περιφεριακά Η/Υ.

Σκοπός της δημιουργίας της Top Electronic Components A.E. ήταν η συγκέντρωση όλων των δραστηριοτήτων των προηγούμενων εταιριών σε μία, ώστε να μπορεί να έχει ενιαία και σύγχρονη οργανωτική δομή με κύριο στόχο την καλύτερη και ταχύτερη ανάπτυξή της.

Από το 1997 η εταιρία εδρεύει σε ένα σύγχρονο ιδιόκτητο κτίριο συνολικής επιφάνειας 1500τ.μ. που μπορεί και εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες μιας σύγχρονης και καλά δομημένης εταιρίας - γραφεία, εκθεσιακός χώρος που επιτρέπει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη (εύκολη πρόσβαση, πάρκινγκ, αποφυγή δακτυλίου) - ενώ αποτελεί ένα άρτια οργανωμένο και φιλόξενο εργασιακό περιβάλλον για το ανθρώπινο δυναμικό της. Μέσα στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκταση των αποθηκευτικών της χώρων, πέρα των υπάρχοντων 3000τ.μ., με στόχο την ταχύτερη και πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, ενώ διαθέτει ήδη ιδιόκτητο στόλο οχημάτων μεταφοράς που εξυπηρετεί το μεγαλύτερο κομμάτι των διανομών της.

Αξιοποιώντας την πολύ καλή γνώση της αγοράς, την άμεση ενημέρωση για της εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας και εφαρμόζοντας αυστηρή επιλογή αξιόπιστων και καταξιωμένων στο χώρο προμηθευτών, η εταιρία μας εισάγει και διανέμει προιόντα άριστης ποιότητας και σε ανταγωνιστικές τιμές, ανταποκρινόμενη γρήγορα και αποτελεσματικά στις ανάγκες της αγοράς.

COMPANY PROFILE